Bodylab’s populære proteinpulver har været hos dem, lige siden de startede. Den er en del af deres DNA.
Bodylab Whey 100 er et dansk produceret proteinpulver. Det er udvundet af komælk gennem moderne og skånsomme filtreringsprocesser.
Whey 100 består af 100% blanding af rent udenatureret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat – af højeste kvalitet. Valleprotein er kendt for dets alsidige aminosyreprofil, hvilket giver Bodylab’s en bred palette af anvendelsesmuligheder.
259,00 kr.
Næringsindhold | |
---|---|
Salted Caramel Milkshake | |
Pr. 100 gram | |
Energi | 1660 kJ / 391 kcal |
Fedt | 7,1 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 3,4 g |
Kulhydrater | 7,9 g |
– heraf sukkerarter | 6 g |
Kostfibre | 1,2 g |
Protein | 74 g |
Salt | 1,6 g |
|
Ingredienser |
---|
Ultra- og mikrofiltreret valleproteinkoncentrat og valleproteinisolat (91%, udvundet af mælk), sødmælkspulver, konsistensmiddel (xanthangummi), salt, aromaer, farvestof (ammonieret sulfiteret karamel), sødestoffer (sukralose, acesulfam-K), emulgatorer (soja– og solsikkelecitin). |
Varebetegnelse |
---|
Proteinpulver med smag af saltkaramel. Indeholder sødestoffer. Med et naturligt indhold af sukker. |
Produktinformation |
---|
Bodylab Whey 100 er et danskproduceret valleproteinpulver af høj kvalitet, som er udvundet af mælk. Bodylab Whey 100 [[kan anvendes af alle, som ønsker et ekstra tilskud af protein. Bodylab Whey 100 er instantiseret og kan opløses ved omrøring i vand eller mælk. |
Brugsanvisning |
---|
Som supplement, til en i forvejen sund kost, indtages 30-35 gram 1-4 gange dagligt. Pulveret mixes sammen med 250-300 ml mælk, vand eller anden væske. Kan også blendes sammen med frisk frugt og juice eller mælk, for at lave en frisk og velsmagende smoothie. Indtages mellem måltider og gerne efter træning. Opbevares tørt og køligt. Posen skal lukkes efter brug. |
Biologisk aktive proteinfraktioner: | |
---|---|
Beta-lactoglobulin | 40-46% |
lycomacropeptider (GMP) | 15-20% |
Alpha-lactalbumin | 10-15% |
Bovine serum albumin (BSA) | 1-2% |
Immunoglobuliner (IgG) | 2-5% |
Lactoferrin | <1% |
Typisk aminosyreprofil pr. 100 gram protein: | |
---|---|
Essentielle aminosyrer (EAA) | |
Histidin | 1.700 mg |
Isoleucin | 6.400 mg* |
Leucin | 10.600 mg* |
Lysin | 9.600 mg |
Methionin | 2.200 mg |
Phenylalanin | 3.000 mg |
Threonin | 6.700 mg |
Tryptophan | 1.400 mg |
Valin | 5.900 mg* |
Betingede essentielle aminosyrer (CAA) | |
Arginin | 2.100 mg |
Cystin | 2.200 mg |
Glutaminsyre | 18.100 mg |
Prolin | 5.500 mg |
Tyrosin | 2.600 mg |
Ikke-essentielle aminosyrer (NAA) | |
Alanin | 5.000 mg |
Asparaginsyre | 11.000 mg |
Glycin | 1.400 mg |
Serin | 4.600 mg |
* BCAA |
Protein fordøjelighed: | 99% |
PER: | 3,2 |
Biologisk værdi: | 100 |
PDCAAS: | 1,00 |
Bodylab-whey-100-smag | Strawberry Milkshake, Vanilla Milkshake, Vanilla Ice Coffee, Peach/Orange, Cookies & Cream, Strawberry White Chocolate, Salted Caramel Milkshake, Neutral, Creamy Banana, Raspberry & Yoghurt, Coconut Chocolate, Chocolate Banana Swirl, Ultimate Chocolate |
---|
Burpees ApS
Frederiksgade 44, st.
8000 Aarhus C
CVR: 44196271
Telefon: +45 60 90 90 80
Email: info@burpees.dk
Mandag - fredag 10-19
Lørdag 10-18
Søndag 12-16
Copyright © 2024 BURPEES | Design af Lux Creative