QNT – Peanut Time Bar Peanut Caramel 60g

• Proteinbar overtrukket med hvid chokolade
• 34% protein og kun 2,4 gram sukker pr
• Lækker smag uden skyldfølelse

Nogle gange i løbet af dagen bliver du sulten og har lyst til en snack, på udkig efter en velsmagende godbid, der ikke skader din hårdt tjente figur. PEANUT TIME er snacken for dig! Det er en lækker proteinbar, lavet af jordnødder, der kan give dine muskler næring med 34 % kvalitetsprotein og kun 2,4 gram sukker. Det er en fantastisk kvalitet til en lækker og afbalanceret snack, der er perfekt til ethvert tidspunkt af dagen. Vent ikke længere og bukke under for glæden ved vores PEANUT TIME bar!

EN BALANCERET PROTEINBAR
PEANUT TIME er en virkelig balanceret snack, da den indeholder 20 gram kvalitetsprotein (fra en blanding af forskellige proteiner), 20 gram kulhydrater (men kun 2,4 gram sukker) og kun 12 gram godt fedt. Balancen mellem de forskellige næringsstoffer gør denne bar perfekt til ethvert kostprogram, og dens lækre smag vil appellere til hele familien. Dens høje proteinindhold gør den også til den ideelle allierede til målet om at opbygge muskelmasse. Prøv denne proteinbar, og du vil ikke kunne undvære den!

Størrelsen på 60 gram og det praktiske format er perfekt til en snack, der kan tages og spises overalt: på arbejde, i skolen, vandreture eller udendørs sport. Dens gode smag gør den til et rigtigt alternativ til almindelige snacks uden det høje fedt- og sukkerindhold, der normalt forbindes med dem. Hvis du vil holde dig i form, mens du har det sjovt, er dette den snack, du leder efter. Forkæl dig selv smart med PEANUT TIME!

EN HØJLYDENDE PROTEINBAR
Hvis du er en atlet eller aktiv person, er der mange fordele ved at spise en snack med højt proteinindhold og lavt sukkerindhold. Protein bidrager til vedligeholdelse og vækst af muskelmasse, en nøglefaktor for alle, der ønsker at forbedre deres ydeevne. Det lave sukkerindhold er gavnligt, fordi det begrænser blodsukkerstigninger, som er forbundet med mange ugunstige sundhedsproblemer. Ud over at give et godt ernæringsmæssigt bidrag, giver denne bar også energi til at holde tempoet, uanset om det er til træning eller i hverdagen.

PEANUT TIME er den ultimative snack, når det kommer til en fantastisk kombination af næringsværdi, god smag og bekvemmelighed. Denne ultra bekvemme proteinbar er perfekt til hele familien og til enhver tid på dagen for at give dig en sjov pause uden nogensinde at føle skyld.

  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 500 DKK
  • Populære brands

25,00 kr.

Kategori: Tags: , ,

Relaterede produkter

Burpees ApS
Frederiksgade 44, st.
8000 Aarhus C
CVR: 44196271
Telefon: +45 60 90 90 80
Email: info@burpees.dk

Mandag-lørdag 10:00-18:00
Søndag 12:00-16:00

Mandag-lørdag 10:00-18:00
Søndag 12:00-16:00

Copyright © 2024 BURPEES | Design af Lux Creative