QNT – Protein Wafer Chocolate 35g

• 32% rent valleprotein
• Lavt sukkerindhold
• Snack uden skyld

Oplev uden yderligere forsinkelse denne lækre proteinbar med en sprød tekstur og en uimodståelig smag. Protein Wafer, der fås i vanilje- og chokoladesmag, er den ideelle snack til alle aktive mennesker, der ønsker at forkæle sig selv uden at føle skyld. Med 32 % rent valleprotein pr. bar er denne wafer-lignende snack praktisk og nem at tage med overalt. Til at blive spist efter en træning eller blot som en snack i løbet af dagen, er dette den ideelle snack til at fylde protein på, mens du forkæler dig selv.

Protein Wafer har et lavt sukkerindhold, selvom det har en velsmagende chokoladeovertræk. Vores mål er at præsentere en velsmagende kraftfuld snack i modsætning til de klassiske industrielle barer fyldt med sukker og fedt. Protein Wafer tilbyder lækre smagsoplevelser i en sund og proteinsnack, som er den perfekte allierede til din træning. Uanset hvilken sport du dyrker, vil proteinindtaget fra Protein Wafer hjælpe med muskelreparation, tonus og vækst. Vent ikke længere og bukke under for den sprøde smag af denne proteinbar!

EN BAR RIG PÅ PROTEIN
Proteinet i Protein Wafer er en nøglekomponent i at hjælpe dine muskler til at vokse optimalt. Faktisk hjælper dette vigtige næringsstof inden for sportsernæring dine muskler med at genopbygge efter dine mest intense sessioner. Dine muskelfibre, som blev anstrengt under anstrengelse, har brug for protein for at genopbygge sig selv bedst muligt. Tilføjelse af protein til din kost, især under det metaboliske vindue, der åbner lige efter en træning, vil give dine muskelfibre mulighed for at opbygge stærkere, større og hurtigere

  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 500 DKK
  • Populære brands

25,00 kr.

Kategori: Tags: ,

Relaterede produkter

Burpees ApS
Frederiksgade 44, st.
8000 Aarhus C
CVR: 44196271
Telefon: +45 60 90 90 80
Email: info@burpees.dk

Mandag-lørdag 10:00-18:00
Søndag 12:00-16:00

Mandag-lørdag 10:00-18:00
Søndag 12:00-16:00

Copyright © 2024 BURPEES | Design af Lux Creative